“Baboo Darabuka & Dj Benity “ me projekt të ri

Kënga moj raki është projekti më i ri i grupit tashmë shumë të dashur për qytetaret “Baboo Darabuka & Dj Benity “.

 

Kënga tyre e publikuar para pakë ditësh ka zgjuar tej mase interesimin e qytetareve.

Të kontaktuar nga “Front Online”  Dj Benity  ka bërë të ditur se si teksti, muzika si dhe realizimi i videoklipit të projektit të fundit “Moj raki” është punuar më shumë përkushtim.

Kliko për ta dëgjur këngën:

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *