Baboo Darabuka & Dj Benity paralajmëron projektin e radhës

Artistet nga Kosova, Baboo Darabuka & Dj Benity, vitin 2023 e kanë nisur me projekte të reja.

Ata përmes një postimi në Facebook, kanë paralajmëruar këngën e tyre të re.

Baboo Darabuka & Dj Benity kanë qenë aktive në mediat sociale ditëve të fundit, duke postuar fotografi/video gjate përformancë të tyre nëpër koncerte dhe ahengje të ndryshme në Kosovë dhe jashtë saj.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *