Baboo Darabuka ft. Laura dhe Dj Benity sjellin “Love me”

Baboo Darabuka në bashkëpunim me Laura Alkhazali dhe Dj Benity,  kanë publikuar projektin me te ri ‘Love me’.

Për muzikën është përkujdesur Ardian Kastratit dhe të Kreshnik Avdiut, për tekstin Laura Alkhazali.

“Love Me” një projekt interesant i gërshetuar në gjuhën angleze dhe atë arabe.

Rikujtojmë se djelmoshat e Baboo Darabuka së bashku me Dj Benity, janë shumë të kërkuar nëpër dasma dhe ahengje familjare.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *