Baboo Darabuka godet me këngën e re “Lujna në Valle”

Baboo Darabuka godet me këngën e re “Lujna në Valle”

“Lujna në valle” mban titullin kënga e re e Baboo Darabuka, të cilën e ka sjell në bashkëpunim të shkëlqyer nga Landi Toska dhe Dj Benity.
Projekti është mjaftë ritmik dhe vjen i kompletuar mjaftë mirë si nga ana vizuale po ashtu edhe atë skenike.

Tashme dihet se grupi i mirënjohur Baboo Darabuka i ka sjellë muzikës shqipe ndër vite këngë të bukura për publikun e gjerë.

Kënga eshte punuar tek Ardian Kastrati, ndërsa realizimin e videoklipit i është besuar produksionit “Bug production”.

Këngën tashmë e gjeni të publikuar edhe në Youtube.
Kjo këngë vjen në prag të Pavarësisë së Kosovës, enkas për fansat e grupit Baboo Darabuka & Dj Benity.

 

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *