Baboo Darabuka paralajmërojnë këngën e re!
Baboo Darabuka kanë paralajmëruar projektin e tyre më të ri muzikor.
“Lujna në valle” do mbaj titullin kënga më e re e cila do jetë në bashkëpunim me Ladi Toska dhe Dj Benity.
Kënga do jetë e shoqëruar edhe me videoklip dhe do publikohet këtë të mërkurë!
Faleminderit GazetaBlic
https://gazetablic.com/baboo-darabuja-se-shpejti-me-projekt-te-ri/
Faleminderit KossPress
https://kospress.net/roze/baboo-darabuka-vije-me-projektin-e-tyre-me-te-ri-muzikor/
Faleminderit Gazeta Stop
https://www.gazetastop.com/baboo-darabuka-kane-paralajmeruar-projektin-me-te-ri-muzikor/

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *