“Bomba” nga Enzo e Baboo Darabuka & Dj Benity, kënga që po dëgjohet çdokund

Bashkëpunimi mes Enzo dhe Baboo Darabuka & Dj benity është mirëpritur nga fansat e tyre.

Kënga “Bomba”, është bërë virale në rrjetet sociale dhe po pëlqehet në masë të madhe.

Për tekstin e këtij super projekti është kujdesi Uki dhe Enzo ndërsa për producimin Çekiç Beatz.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *