Ju urojme një vit të ri 2023

Këtë vit dhuruam disa projekte muzikore (Bomba, Love me, Jingle Bells), ishim pjesë në shumë koncerte, ahengje familjare dhe aktivitete të ndryshme muzikore.

Pa mbështetjen tuaj të vazhdueshme, nuk do të ishim Baboo Darabuka & Dj Benity që jemi sot. Të gjitha të arriturat i konsiderojmë si vlera të përbashkëta.

Ju falenderojmë nga zemra që ishit pjese e ketij rrugëtimi dhe ju urojme një vit të ri 2023 sa më të begate, e me shendet per familjet tuaja…❤️

 

 

#baboodarabuka #djbenity

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *