Suksesi i Baboo Darabuka në platformën Spotify!

Suksesi i Baboo Darabuka në platformën Spotify!

 

Duke qenë se ka ngelur vetëm një muaj për ta përmbyllur vitin 2022, edhe sivjet u mblodhën të arriturat e sukseset e Baboo Darabuka & Dj Benity në bazë të statistikave të publikuara. Përveç YouTube, kohëve të fundit edhe platforma Spotify ka zënë një vend të veçantë dhe është bërë një mjet shumë i rëndësishëm për Baboo Darabuka & Dj Benity. Disa prej artistë të estradës shqiptare kanë ndarë së fundmi përmes rrjeteve sociale sukseset që kanë arritur në Spotify gjatë 2022.

 

https://distrokid.com/hyperfollow/baboodarabuka/love-me-featlaura

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *