Publikohet projekti më i ri i Baboo Darabuka në bashkëpunim me Dj Benity: Nusja jonë e bukur

Është lansuar projekti më i ri “Nusja jonë e bukur” nga Baboo Darabuka & Dj Benity.

Ky projekt me i ri titullohet “Nusja jonë e bukur” i cili tashme po ndegjohet kudo në trojet shqiptare dhe më gjerë. Veç angazhimit në koncerte, dasma, ahengje familjare të shumta gjatë kësaj vere, Baboo Darabuka & Dj Benity nuk ndalen asnjëherë duke sjellë këngë të bukura për adhuruesit e shumtë.

Kjo këngë ritmike do shoqëroj shumë nuse të reja drejt altarit të tyre.

Kënga “Nusja jonë e bukur”, po këndohet nga të gjithë, se nusja jonë është ma e bukura.

 

#nusjajonebukur #baboodarabuka #djbenity

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *